LENORMAN KĀRŠU VIDEO/ONLINE KURSS Iesācējiem - sākums 5.septembrī 2023.g.

🧿LENORMAN KĀRŠU VIDEO/ONLINE KURSS Iesācējiem
🧿Kursa sākums 2023. gada 5. septembrī
🧿Var mācīties no jebkuras vietas pasaulē sev ērtā laikā
🧿VIDEO teorijas nodarbības un ONLINE teorētiski-praktiskās nodarbības
🧿VISĀM NODARBĪBĀM IR VIDEO IERAKSTI
(Iepriekš sagatavoti metodiskie materiāli PDF formātā katrai nodarbībai)
***Mācību ilgums 5 mēneši - 20 nodarbības
***Kursa pilna cena 275.00 eur, mēneša maksa 55.00 eur.
💥 💥 💥 Šajā kursā tiek piedāvāta arī iespēja apgūt LIELO LENORMAN IZKLĀJUMU "GRAND TABLEAU"
🧿 LENORMAN kārtis
ir vienkārša un brīnišķīga franču pareģošanas mantika. Savā lietošanas iespējā un darbībā tās būtiski atšķiras no TARO kārtīm. Kopējs tām ir tikai tas, ka katra kārts ir kā attēls. Tās ir pakāpi augstākas nekā Parastās Spēļu kārtis un daudz vieglāk apgūstamas nekā TARO kārtis. Noteikti interesēs un noderēs tiem, kuri vēlētos apgūt zīlēšanas prasmi ar Parastajām spēļu kārtīm.
🧿 LENORMAN kārtis nemēdz filozofēt, tās ir konkrētas. Tās viegli atbild uz jautājumiem, kuri paredz atbildi - "JĀ" vai "NĒ".
🧿 LENORMAN kāršu sistēma
ir ideāli piemērota iesācējiem kāršu mantikās (kāršu izlikšana ar mērķi saņemt pareģojumus, prognozes) , kuri agrāk nav strādājuši ar sarežģītākām sistēmām (piemēram TARO kārtis vai Horārā sistēma Astroloģijā), un vēl pagaidām nav pārliecināti par saviem spēkiem un spējām.
🧿 LENORMAN kārtis var daudz vieglāk un ātrāk atcerēties, ar tām ir patīkami darboties. It sevišķi ieteicams mācīties šo kāršu mantiku tiem, kurus pirmkārt interesē mīlestības - attiecību izpēte un prognozēšana. Jūs ne tikai varēsiet izlikt kārtis un pareģot notikumu gaitu un iznākumu saviem pazīstamajiem par mīlestības un attiecību, darba un biznesa, veselības un pašsajūtas tēmām, bet arī paši jūtami izzināt un sakārtot gan savu romantisko, gan praktisko dzīves jomu ieklausoties LENORMAN kāršu padomos.
***** Pasniedzēja Austra Savstare
#lenorman #lenormankārtis #lenormankursi #lenormanzīlēšana